Tri simptomat e variantit “Omicron” që janë të ndryshme nga variantet e tjera të COVID-19

Përgjatë pandemisë së koronavirusit të gjithë jemi njohur me tre shenjat kryesore të infeksionit.

Por, ekspertët kanë paralajmëruar se këto ka të ngjarë të jenë të ndryshme në variantin më të ri, që njihet me emrin “Omicron”.

Ata, gjithashtu kanë thënë se ky variant mund të jetë i vështirë për t’u dalluar, pasi mund të mos jetë aq i dukshëm sa llojet e mëparshme, shkruan The Sun.

Simptomat kryesore të “Omicron” janë lodhja, dhimbja e trupit dhe ajo e kokës.

Ekspertët globalisht janë ende duke u përpjekur të mësojnë më shumë rreth virusit, sa i transmetueshëm është dhe sa efektive mund të jenë vaksinat ndaj tij.