Halil Kastrati dhuron 148 shtëpi dhe 1 banesë

Hoxha dhe bamirësi i njohur, Halil Kastrati ka prezantuar sot dhurimin e 148 qelësa të shtëpive dhe 1 banesë.

Këtë e ka bërë në përvjetorin e 12 të shoqatës “Jetimat e Ballkanit”.

“Ne si Shoqata Bëmirëse Jetimat e Ballkanit me rastin e shënimit të 12 vjetorit të shoqatës tonë, para shumë mysafirëve dhe dashamirëve të shoqatës tonë në hapësirat e shtëpisë së të moshuarve, prezantuam dhurimin e 148 shtëpive dhe 1 banesë ( Gjithësej 149 )si dhe projektet e shumta që do të realizohem në të ardhmen”, ka shkruar Kastrati në Facebook.

SHARE