Telat e rrymës që po rrezikojnë banorët e Jashanicës

Në fshatin Jashanicë e lartë, në rrugën “Bardhec Rogani”, rrezikojnë të mbesin pa energji elektrike.

Kjo pasi që telat e rrymës janē në gjendje të mjerueshme.

Ata thanë për Klina.info se një frymë e fortë mund t’i lë ata pa rrymë.

Ndërsa kanë frikë edhe për fëmijēt, që janë të rrezikuar, pasi telat janë në lisa.

Klina.info sjellë imazhe nga telat e rrymës dhe gjendjes së tyre në këtë fshat.

SHARE