Te premten Klubi Teatror ne Kline do te prezantoj shfaqjen “Tech-no”.

Kjo shfaqje trajton varshmërinë nga teknologjia, ndikimit negativ të përdorimit të shumtë të telefonit, që shpesh herë na qon në cenimin e privatësisë.

Cilat janë hapat që do t’i ndërmarrë shkolla, prindërit, dhe vet të rinjtë për të ndaluar këtë dukuri? Prezantimi i shfaqjes do të pasohet me një diskutim të gjerë me audiencën.

Në këtë shfaqje do të luajnë: Aurela Gashi, Aulona Smajli, Alena Gashi, Blediona Manaj, Brenda Gojani, Ergi Limanaj, Eronita Gashi, dhe Lejla Lecaj.

Këta të rinj dhe të reja janë mentoruar dhe përgatitur nga Ansambli i Artpolis: Shpëtim Selmani, Qendresa Kajtazi, dhe Labinot Raci.

Ju mirëpresim më 8 dhjetor nga ora 13:00 në Shtëpinë e Kulturës “Jehona e Dukagjinit”, në Klinë.