Të martën OVL UÇK në Klinë homazhe në 26 vjetorin e rënies së heroit Faruk Elezi

Shoqatat e dala nga lufta e fundit në Klinë me datë 21.05.2024 në ora 10:30 do të bëjnë homazhe te shtatorja e Faruk Elezit, në 26 vjetorin e rënies së heroit kombëtar.

Me këtë rast OVL UÇK në Klinë, ftojnë qytetarët e bashkëluftëtarët të marrin pjesë dhe ta kujtojnë trimin që dha jetën për liri e pavarësi.