Të lënduarit nga aksidenti në Dollc dërgohen në QKMF në Klinë

Një aksident trafiku ka ndodhur në Dollc të Klinës, gjegjësisht tek kthesa e Gjakovës.

Klina.info sjellë pamje nga vendi i ngjarjes dhe mëson se të lënduarit janë dërguar në QKMF në Klinë.

Policia dhe njësitet hetimore po merren me rastin.