Të enjtën në Klinë takim letrar me shkrimtarin italian Dante Mafia

Në përkujdesjen e Kryetarit të Komunës së Klinës Prof.Dr. Zenun Elezaj, Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport dhe Shoqata Ndërkombëtare e Shkrimtarêve “Pjetër Bogdani” Bruksel – Prishtinë, më 25 prill 2024 në ora 10:00 organizojnë takim letrar me shkrimtarin e shquar italian DANTE MAFIA.

Gjithashtu bëhet dhe pērurimi i veprēs së tij “Ç ‘është dashuria” (Poezi, ese, citate)

Të pranishëm ka edhe nga komuniteti arbēresh. Ngjarja mbahet në Sallën e Kuvendit Komunal – Klinë