TË ENJTËN ME 9 MAJ NË MALISHEVË MBAHET PROTESTË NË MBËSHTETJE TË GRUPIT TË KUMANOVËS (NJOFTIM)

TË ENJTËN ME 9 MAJ NË MALISHEVË MBAHET PROTESTË NË MBËSHTETJE TË GRUPIT TË KUMANOVËS (NJOFTIM)

Kryesia e organizatave të dala nga lufta, dega në Malishevë përmes një njoftimi të publikuar në rrjetin social, ka njoftuar gjithë qytetarët e komunës së Malishevës se të enjten me datë 09 Maj 2019, ora 12:00 ashtu sikurse në të gjitha hapsirat Shqiptare edhe në Malishevë, organizohet protestë në mbeshtetje për Drejtësi dhe Lirim të Grupit Kumanova. Andaj ju bashkëluftetar, veprimtar, shok e ju bëjë thirrje që ta mbeshtetni këtë protestë. Thuhet mes tjerash në njoftimin e OVL-së në Malishevë.