Sot u zhvillua ndeshja miqësore në futboll, në 4 vjetorin e vdekjes së Dr.Palush Prenaj

Sot u zhvillua një ndeshje miqësore mes QKMF-së “Nënë Tereza” dhe QKMF-së së Skënderajit për nder të 4 vjetorit të vdekjes së Dr.Palush Prenaj!

“Ne si QKMF “Nënë Tereza” do t’i kujtojmë përherë doktorrët që kontribuan dhe ofruan kujdesin e tyre për njerëzit që kishin nevojë!
Kujtimi për dr.Palushin është i paharruar”, shkruan Këshilli Organizativ në FB.