Sot në orët e mëngjesit është ndarë nga jeta: TEREZE SOPI

Siq njoftohemi, sot në orët e mëngjesit është ndarë nga jeta: TEREZE SOPI, nëna e të dy meshtarëve të Dioqezës së Kosovës: DON LENCIT, famullitar në Kishën e Pejës dhe don LUSHIT famullitar në Kishën e Bistazhinit.

Andaj përmes këtij postimi të huazuar:

Njoftoj miqtë, shokët dhe dashamirët se me dt. 04.02.2020. ndrroj jet NËNA jonë TEREZE SOPI. Varrimi bëhet me 05.02.2020. (e merkure). Funerali niset nga familja në orën 12.30. Mesha shenjte në ora 13.00 në kishën e Shën Andout në Binqë. Pas meshe varrimi në varreza te fshatit Binqë.

Don Lenc dhe Lush Sopi