Sot ndërroi jetë ish-mësuesi, veterani i arsimit, nga nga Caraviku Hajzer Bashota.

Mësuesi Hajzer Bashota,nga Caraviku i Klinës ishte personalitet dhe pishtar i arsimit në Kosovë.
Mësuesi Hajzer punoi në arsimimin e brezave 44 vjet ku i dha dritë shkollës shqipe, duke edukur e mësuar nxënësit e tij në frymën atdhetare me shpjegime të veçanta, si një pedagog i rrallë i shkollës shqipe.

Familja, kolegët dhe gjithë shoqëria, ndihen krenarë me personalitetin e mësuesit Hajzer Bashota.

Varrimi bëhet më: 14.01. 2021 në ora 13:00 në Caraviku varrezat e lagjes së Bashotëve.

Pritja për ngushëllime vazhdon dy ditë pas ceremonisë së varrimit.

SHARE