Sot fillojnë punimet në rrugën Budisalc-Zllakuqan i Klinës

Fillojnë sot punimet në ndërtimin e rrguës Budisalc-Zllakuqan i Klinës e cila është një aks rrugorë shumë i frekfentuar nga banorët e këtyre lokaliteteve.

Në ceremoninë e fillimit të punimeve do të marrë pjesë edhe Ministri në detyrë i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, ndërsa punimet do të nisin nga fshati Zllakuqan.