SONTE RIFAT E MEHDI BERISHA, NË EMISIONIN ODA E LALES NË ORA 20,00

SHIKUES E DËGJUES TË NDERUAR SONTE NË RTV FONTANA NË EMISIONIN ODA E LALES NË ORA 20,00 ME RAPSODET RIFAT E MEHDI BERISHA, BEKIM DEMAJ DHE HASHIM SHALA ME MYSAFIR TË SHUMTË, KËNGË, BISEDA, HUMOR E TRADITË….
Biseda me Haxhi rrahman Lajç, Qerim Lajçi, Rashit Nikçi, Shaban Çelaj, Halit Hebibi dhe Driton Sadikaj
NA PËRCILLNI !

Falenderoim sponzort:
Restaurant Freskia te burimi Istog,
Restaurant Astro Zllakuqan
Sami Hajzeraj Gjermani
Avdulla Shatri Austri
Haxhi Kastrati Gjermani
Naim Hajdaj Gjermani

SHARE