Sonte luhet finalja e futbollit në Ditën e Çlirimit të Klinës

Sonte në finale në Turnirin për Ditën e Çlirimit të Klinës do të ballafaqohen Inbox Caffe dhe Frizer Trimi

Finalja luhet në ora 19:00 në Sallën e Sporteve “Adem Jashari” në Klinë