Si ndodhi që 18 vjeçari mori dje drejtimin e autobusit në Skenderaj, flasin qytetarët dhe nëna e tij!

ALLINALAJMEBOTAKOSOVASHQIPËRIAMAQEDONIASPORTISHOWBIZKRONIKË E ZEZË

KOSOVASi ndodhi që 18 vjeçari mori dje drejtimin e autobusit në Skenderaj, flasin qytetarët dhe nëna e tij!

MË: 11 DHJETOR 2019 NË ORA: 21:42

Pamje nga videoja

Një ngjarje e çuditshme ndodhi gjatë ditës së djeshme në Skenderaj.

Ishte pikërisht një 18 vjeçar i cili kreu mësimin dhe po e priste autobusin për t’u nisur në shtëpi.

Por gjithçka ndryshoi për një moment, kur ai vendosi që të voziste vetë autobusin.

I riu e nisi autobusin meqë shoferi nuk ishte me të. Nga stacioni doli në rrugën kryesore dhe goditi një veturë, por qytetarët reaguan shpejtë.

Autobusi u kon në parking, u kon i mbyllur çelësi ka qenë në fijok , qysh e ka dhez e dinë veç ai dhe i lumi Zot”, thotë një nga qytetarët që ishte aty për Klan.