Shtabi Emergjent i QKMF ” në Klinë sot ishte ne vizitë ne Bashkesine Islame- në Klinë

Shtabi Emergjent i QKMF ” Nënë Tereza ” në Klinë sot ishte ne vizitë ne Bashkesine Islame-Dega në Klinë ku janë takuar me zt.Fitim Boja,zt.Hetem Desku dhe zt Blerim Musliu ku ju uruam Festen e Fiter Bajramit,si dhe ofruam mendimin profesional per rregullat e reja ne menagjimin e komunitetit gjate pandemise covid-19.
Falënderojme Bashkesine Islame për bashkepunimin e e vazhdueshem qe kanë me Menagjmentin e QKMF-së ne Klinë.

#Nepunojmësebashku👨‍⚕️👩‍⚕️🕌🏥😷😷
#Rrinshpi 🏡

SHARE