Shpallet fituesi i Scooterit nga Nora Market

“NORA MARKET” po vazhdon t’i shpërblejë klientët e vet.

Fituesi i lojës shpërblyese të Scooter-it elektrik në bashkëpunim me Korporata Rugove është Arbnor Krasniqi.

‘Arbnorit i urojmë vozitje të këndëshme, ndërsa shpërblimet dhe befasitë nuk do të ndalen për të gjithë ju”, shkruan NORA Market në FB.