Shoqërohen në Polici shumë persona – nuk respektuan vendimin e Qeverisë për kufizimin e lëvizjes

Deri më 13 prill është në fuqi vendimi i marrë ditë më parë nga Qeveria e Kosovës rreth kufizimi të lëvizjes së qytetarëve – masë kjo e marrë për parandalimin e përhapjes së koronavirusit.

Mirëpo në bazë të kërkesave që kanë qytetarët Qeveria ndryshoi orarin e kufizimit që tani është mosqarkullim nga ora 17:00 deri në 06:00, njofton Klan Kosova

Mirëpo mosrespektimi i këtij vendimi nga shumë qytetarët e pothuajse të gjitha komunave – ka bërë që Policia t’i ndaloj e arrestoj.

Më poshtë mund t’i shihni të gjitha ndalimet-arrestimet gjatë 24 orëve në komunat e Kosovës:

· Rr. Zahir Pajaziti, Prishtinë 04.04.2020 – 00:02. Janë arrestuar dy të dyshuar meshkuj K, pasi që të njëjtit nuk ka respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullt.

· Rr. Xhemajl Mustafa, Podujevë 04.04.2020 – 10:10. Është arrestuar i dyshuari mashkull K, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuar është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

· Qendra e Studentëve 04.04.2020 – 09:00. E dyshuara femër K kishte tentuar të arratisej nga konvikti. E njëjta ka pësuar lëndime të lehta trupore dhe pas kontrollit mjekësor ka rezultuar se kishte temperaturë dhe me autoambulancë është dërguar në Spitalin e Infektives në Prishtinë.

· Fsh. Pomozotinë, Fushë Kosovë 04.04.2020 – 18:00. Janë shoqëruar në stacioni policore katër të dyshuar meshkuj K, pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

· Rr. Zahir Pajaziti, Podujevë 04.04.2020 – 21:08. Është arrestuar i dyshuari mashkull K, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuar është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

· Fsh. Sllovi, Lipjan 04.04.2020 – 21:30. Janë arrestuar tre të dyshuar meshkuj K, pasi që të njëjti nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

· Rr. Xheladin Hana, Prishtinë 04.04.2020 – 22:00. Është arrestuar i dyshuari mashkull K, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuar është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

· Fsh. Zhegër, Gjilan 02.04.2020 – 18:45. Janë shoqëruar në stacionin policore një mashkull dhe një femër, që të dytë K, pasi që të njëjti nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

· Fsh. Vrapqiq, Gjilan 03.04.2020 – 19:00. Është shoqëruar në stacioni policor i dyshuar mashkull K, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

· Fsh. Topanicë, Kamenicë 04.04.2020 – 12:30. Është shoqëruar në stacioni policor i dyshuar mashkull K, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

Rr. Driton Islami, Ferizaj 04.04.2020 – 17:55. Janë shoqëruar në stacionin policore, katër të dyshuar meshkuj K, pasi që të njëjti nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

· Fsh. Gremnik, Klinë 04.04.2020 – 10:55. Është arrestuar i dyshuari mashkull K, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

· Rr. Emin Basha, Pejë 04.04.2020 – 07:55. Është arrestuar i dyshuari mashkull K, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje.

· Rr. Agim Binak Qelaj, Pejë 04.04.2020 – 13:15. Është arrestuar i dyshuari mashkull K, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje.

· Rr. AgimBinak Qelaj, Pejë 04.04.2020 – 12:10. Është arrestuar i dyshuari mashkull K, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje.

· Fsh. Gurrakoc, Istog 04.04.2020 – 17:50. Është arrestuar i dyshuari mashkull K, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje.

· Fsh. Ponoshec, Gjakovë 04.04.2020 – 15:35. Është arrestuar i dyshuari mashkull K, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje.

· Fsh. Kërvasari, Malishevë 04.04.2020 – 21:15. Është arrestuar i dyshuari mashkull K, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje.

· Rr. Avdullah Babalija, Gjakovë 04.04.2020 – 23:15. Është arrestuar i dyshuari mashkull K, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje.

Rr. Mbretëresha Teutë, Mitrovicë 04.04.2020 – 12:15. Është arrestuar i dyshuari mashkull K, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt

SHARE