Serbia bën thirrje për shërbim vullnetar ushtarak

Ministria e Mbrojtjes e Serbisë fton të gjithë qytetarët e vendit, nga mosha 19 deri në 30 vjeç, të cilët dëshirojnë të veshin uniformën e Forcave të Armatosura të Serbisë, të aplikojnë për shërbimin vullnetar gjashtëmujor ushtarak me armë, shkruan Tanjug, përcjell Klankosova.tv

Thirrja për aplikime është e hapur gjatë gjithë vitit, dhe aplikimet për periudhën referuese të dhjetorit zgjasin deri në fund të nëntorit.