Sapo eshte lansuar projekti i ri nga kengetari yne Ylber Gllasoviku i njohur si B-Flow

Reperi nga klina B-Flow bashkepunim me kengetarin e mirenjohur Shaban Demaj dhe maestron e qiftelise Fatmir Makolli
Kenge me nje tematike patriotike qe po klikohet mjaft shume

SHARE