Samsung njofton zyrtarisht Galaxy Z Fold2

Telefoni inteligjent i ri me një ekran të palosshëm duhet të kombinojë avantazhet e të dy modeleve të mëparshëm.

Telefoni i mençur nga Samsung me një ekran të palosshëm është treguar disa herë, por tani është zyrtare: Galaxy Z Fold2 5G,

Z Fold2 përsëri ka 2 ekrane. Ekrani i palosshëm në pjesën e brendshme është 7.6 inç. Ekrani i përparmë në pjesën e jashtme 6.2 inç.

Të dyja janë më të mëdha se sa ekranet e modelit të mëparshëm Fold.
Samsung nuk jep detaje të mëtejshme, por premton “fleksibilitet të një telefoni inteligjent me performancën dhe madhësinë e ekranit të një tableti për produktivitetin maksimal” dhe një “përvojë luksoze”.

Çmimi dhe fillimi se kur do të dalë në shitje nuk u përmendën. Por vetëm se ky telefon inteligjent do të jetë në dispozicion në të zezë dhe ngjyrë bronzi. /Klina.info/

SHARE