Rrokulliset traktori në Istog

57

Sot gjatë ditës në Istog, afer Hotel Troftës është rrokullisur një traktor gjersa ishte duke bartur ushqim për bagëtinë. Menjëherë Njësiti i Policisë së Kosovës ka dalë në vendin e ngjarjes dhe fatmirësisht nuk ka të lënduar.