Rregullohen zebrat në Klinë

Sot komuna e Klinës ka rregulluar zebrat në qytetin e Klinës dhe jashtë Klinës, pasi ato ishin dëmtuar apo shlyrë. Ato janë duke i lyer dhe janë duke marrë pamjen ashtu si në fillim. Në vend ka dalë edhe dejtori i Inspkcionit, Petrit Bekaj, ku e pa për së afërmi punën që po kryen kompania që ka fituar tenderin. Bekaj është i kënaqur me punën që po bëjnë/Klina info/

SHARE