REKOMANDIMI I MJEKUT Dr.sc. Gazmend BOJAJ Specialist I Mjekësisë Familjare

REKOMANDIMI I MJEKUT ( Ju lutem beje share )

Dr.sc. Gazmend BOJAJ
Specialist I Mjekësisë Familjare

TI MUND TA PËRHAPËSH VIRUSIN EDHE NËSE NUK KE FARE SHENJA DHE SIMPTOMA TË SËMUNDJES !!

# Dilni jashtë vetëm për të blerë bukë, ushqim, barna dhe për të shkuar në punë (nëse jeni duke punuar në shërbimet publike vitale)??
# Nëse keni dalur jashtë, mbani distancën prej së paku 2 metra nga çdokush që ju afrohet 2️⃣
# Pastroni duart me ujë e sapun posa të vini në shtëpi ??
# Mos shkoni në vizita te familjarët e as tè afermit tuaj ✋
# Njerëzit më të rrezikuar janë të moshuarit dhe ata me sëmundje ekzistuese, të tilla si diabeti dhe sëmundjet e zemrës.?
# Pini sa më shumè uje,çaj dhe lëngje??
# Nese keni Temperaturë,Kolle te thatë dhe Frymëzenie kerkoni kujdes shëndetesor

# RRI N’SHPI!?