REKOMANDIMI I MJEKUT Dr.Adelina Morina Mjekë e përgjithshmë

REKOMANDIMI I MJEKUT ( Beje share)
Dr.Adelina Morina
Mjekë e përgjithshmë

Permbahuni rregullave:

* Mos dilini pa nëvoja emergjente nga shtepija.
* Kur dilni nga shtepija vendosni (masken ,dorezat)
*Mbani distancen deri 2 m larg njeri tjetrit , mos u pershendetni per dore. *Pastroni duart shpesh me uje dhe sapun dhe dizenfektues . *Mbani higjenen personale , dhe ambientit ku jetoni sa me shumë. *Qëndroni në shtepi mbroni veten dhe familjen tuaj , personat e moshuar ,me semundje kronik jane me te rrezikuarit nga covid 19 ,ti mbrojmë ata .
* Nese keni simptoma si :temperaturë , kollë e thate, frymezenje kerkoni ndihmen e Institutit kombëtar te shëndetsisë publike .
# RRI NË SHTEPI?
# BASHKË DO JA DALIM ??‍⚕️