QKMF -së në Klinë ju shtuan edhe 3 Mjekë të rinjê.

Pas perfundimit te konkursit të Ministrisë se Shendetesise u punsuan për Komunën e Klinës 3 mjek : Dr.Art Doli, Dr.Endrit Bajraktari dhe Dr.Genc Krasniqi.

Drejtori i QKMF -së ju deshiroi sot mireseardhje ne QKMF ” Nënë Tereza ” në Klinë dhe poashtu biseduan per punet te cilat i presin.

Do e forcojme emergjencen,pasditen ,vaksinimin dhe terrenin.
Se shpejti ne QKMF pritet te vijne edhe mjeke tjerë te rinjë.
Te gjithë jane të mireseardhun tek ne.

Me respekt,
Drejtoria

SHARE