QKMF “ Nënë Tereza “ ndihmon RITMAN COLIN ( RIKIN)

Më datën 20.05.2024 përmbyllet aksioni humanitar brenda institucionit tonë i organizuar nga grupi i kolegëve dhe miqëve të Rikit, dhe gjithë stafi i QKMF-së nën organizimin e Drejtorisë së QKMF-së.

Ky aksion rezultoi të jetë i sukseshem fal kolegëve vullnet mirë e human.

Falenderojmë gjithë stafin shendetesor dhe jo shendetesor të QKMF-së dhe kontribut dhënësit e tjerë që bashkërisht me zemrën plotë u arrit edhe shifra rreth 6.175 € shifër e këtij aksioni në QKMF.

Zarfi me mjete ju dorëzua sot babit të Rikit zt.Tomë Coli nga Drejtori i QKMF-së Prof .Ass.Dr.Gazmend Bojaj duke i deshiruar shendet dhe sherim sa me te shpejtë kolegut,mikut dhe shokut tonë Ritman Colit-Rikit.

FALËNDEROJMË: falënderojmë pafund çdo njërin prej jush si ekip të grumbullimit të parave të këtij aksioni humanitar,e në veqanti Komisionin:Dr Haxhi Ibishin,Pashk Demiri,Lush Ndrecaj dhe Lavdije Veseli
Po ashtu edhe familja Coli falënderon secilin nga të lartpërmendurit si dhe QKMF në Klinë për ndihmen qe ofruan për kolegun e tyre Rikin .