Procesohen pagesat për 1,905 familje që kanë pësuar dëme materiale nga vërshimet

“Pas përfundimit të procedurave të nevojshme nga ana e komunave dhe komisionit përkatës për vlerësimin dhe verifikimin e dëmeve, tashmë janë procesuar pagesat në kuadër të mbështetjes për rimëkëmbje nga dëmet e vërshimeve në ekonomitë familjare, për vërshimet në 2022 dhe 2023”, njoftoi ministri i Financave, Hekuran Murati.