Të arrestuarit në Klinë për grabitje lihen të lirë, ishin arrestuar gabimisht

Policia e Kosovës kishte njoftuar para disa ditësh se kishin arrestuar një grup të personave me dyshimin që të njejtit kishin kryer grabitje.
Pasi ishin mbajtur nën arrest për 48 orë, të njejtit janë lënë të lirë me arsyetimin që pas hetimit të hollsishëm të dyshuarit, P.D.,28 vjeçar, S.Ll., 20 vjeçar dhe P.P., 34 vjeçar, ishin arrestuar gabimisht.

SHARE