Prishtinë: Vdes polici prej plagëve të marra nga arma e zjarrit

Një zyrtar policor ka vdekur si pasojë e plagëve të marra me armë zjarri në Zllatar të Prishtinës në orët e vonshme të mbrëmjes së të premtes.

Lajmi.net e ka marrë vesh një gjë të tillë me anë të burimeve të saja.Mediumi ka kontaktuar Policinë dhe është në pritje të një përgjigjeje.

SHARE