Poterqa me LDK-në dhe Dr.Filloreta Berisha

Kandidatja për deputete nga Klina, e cila është pjesë e listës së LDK-së po merr mbështetje në çdo takim që po realizon.

Plani dhe vizioni i Dr. Filloreta Berishës po mirëpritet ngado, derisa kjo u pa edhe në takimin e sotëm që pati në Poterq.

Ajo prezantoi programin e LDK-së për shtetin.

Ky është postimi i degës së LDK-së në Klinë:

Kandidatja për deputete dr. Filloreta Berisha, takoi elektoratin në nëndegën e LDK-së në Poterq.

Dr. Filloreta prezantoi programin e LDK-së për qeverisje si dhe vizionin e saj për të ardhmen si deputete e kuvendit të Kosovës, e që u mirëprit nga qytetarët.

Mysafir në këtë takim ishte edhe Bahtir Kastrati kandidat për deputet nga diaspora.

Voto LDK 132 ☑
Voto Fadil Gashi 49☑
Voto Filloreta Berisha 45☑
Shteti. Shtet.

SHARE