Policia në Klinë, largon lypsarët nga rruga

58

Në Kosovë, shohim çdo ditë, lypsarë të cilët kërkojnë lëmoshë në rrugë dhe në lokale të ndryshme,Shkruar Klina info.

Fatkeqësisht kjo dukuri është shqetësuese dhe po shkon duke u rritur.
Klina.info sjellë pamje ku shihet një polic teksa po largon një fëmijë lypsar nga një rrugë në Klinë.
Sipas burimeve të Klina.info, policia po largon këta lypsarë, e të njëjtit sipas burimeve të portalit tonë po vijnë nga komunat e tjera, por dhe Shqipëria./Klina.info/