Pizza Fresh nga data 2 Shkurt do te jete ne lokacion te ri mrapa komunes se Klines.

Ne lokacionin e ri do te kete vend parking te mjaftushem, sallë me te madhe si dhe teras te mjaftushem per nje drek, dark per familjen tuaj…
Pizza Fresh do tju sjell edhe shume risi nga kuzhina Europiane
Stafi i Pizza Fresh ju falenderojn per mbeshtetjen gjat gjithë ketyre viteve

SHARE