Për nder të 1 vjetorit të vdekjes se Dr. Gjon Gjidoda, QKMF në Klinë organizoi homazhe përkujtimore në kujtim të jetës dhe veprës së Dr. Gjon Gjidodës.

Për nderë të 1 vjetorit të vdekjes së kolegut tonë Dr Gjon Gjidoda, QKMF në Klinë organizuan homazhe përkujtimore në kujtim të jetës dhe veprës së Dr Gjon Gjidodës.
U zhvillua ndeshje futbollistike në mes të QKMF ” Nënë Tereza” dhe Bashkia Krume.
U vendos qe ky turne te jetë tashmë tradicional me karakter shtetëror dhe me mbështetje të Odës së Mjekëve të Kosovës.
Falënderojmë Kryetarin e Komunës së Klinës për pjesëmarrjen në Organizim.
Falënderime dhe mirënjohje për:
Kompaninë CFO ne krye me Drejtoreshën Irena Bano.
Institucionet fetare ne Kline:
Don Pal Tunaj
Hoxhe Fitim Bojaj dhe Etem Desku.
Përgjegjësin për sport z.Rexhe Buqani dhe
Zenel Bashota

QKMF-Klinë dhe kolegët e Dr Gjonit me veprimtarinë e tyre do të kujdesën që jeta dhe vepra e tij te mbesin në mesin tonë”.