Për 24 orë u siguruan 40.000 euro për Berat Gashin nga Sferka

Berat Gashi nga Sferka pas një sulmi në tru, gjendja e tij shëndetësore ju rëndua.

Familjarët në pamundësi financiare, kërkuaj ndihmë nga njerëzit e vullnetit të mirë për ta dërguar djalin e tyre jashtë vendit për shërim.

Ishin 40 mijë euro që ju duheshin Beratit. Klina.info e shpërndau kërkesën nga familjarët dhe ende pa kaluar 24 orë kjo shumë u sigurua.

Klina.info është përherë adresë e secilit qytetar!