Për ata që vijnë” është motoja e kandidatit Haki Morina

Ai ka hapur fushatën në Klinë me nderime para shtatores së Mujë Krasniqit dhe bustit të Skënderbeut, së bashku më kryetarin e degës në Klinë Sokol Bashota dhe koleg tjerë nga partia, struktura e aktivistë

Haki Morina synon të jetë kandidat më motiv për t’i shërbyer qytetarëve dhe vendit, gjë të cilën e ka bërë tashmë e 40 vite veprimtari atdhetare e intelektuale!

Haki Morina është kandidat për deputet nga PDK, me numër 85 në listë