Pamje nga aksidenti në Ujmirë të Klinës (Foto)

Në fshatin Ujmirë të Klinës sot në orët e hershme të mëngjesit ka ndodhur ky aksident qe siç po shihët nga fototgrafitë aludohët të ketë të lënduar, mirèpo këto fotografi janë shkrepur nga një lixus i Klina.info dhe përvec tyre deri me tani nuk kemi informacione me të detajuara se çfarë saktësisht ka ndodhur.
Mediumi ynë do të ju mbajë të informuar për çdo aktualitet./Klina.info