Nuk kalon në shqyrtim të parë propozim ndryshimi për Ligjin për Zgjedhje

Kuvendi i Kosovës ka mbajtur seancën për ndryshimin e Ligjit për Zgjedhje ku iu mundësohet mërgatës që të votojë nga Ambasadat dhe Konsullatat,

Me 65 vota për, 39 kundër dhe asnjë abstenim, nuk kalon në shqyrtim të parë propozim ndryshimi për Ligjin e Zgjedhjeve.

Me këtë akt është mbyllur kjo seancë e Kuvendit të Kosovës.

SHARE