Nora Market shpall konkurs pune me rastin e hapjës së pikës në qytetin e Istogut.

KONKURS PUNE

Nora Market shpall konkurs pune me rastin e hapjës së pikës në qytetin e Istogut.

Falenderojmë gjithë kandidatët për aplikimin dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur në vlerësimin e CV-ve do të kontaktohen për intervistë.

Për më shumë informata të na kontaktojnë në:
[email protected] | +383 (0) 43-901-901.