KFORI slloven, vizitë zyrtare në QKMF në Klinë

KFORI Slloven sot ka vizituar QKMF-në “Nënë Tereza”, në Klinë, të cilët u pritën nga Menagjmenti i QKMF-së Drejtori Dr.Haxhi Ibishi dhe Zv.Drejtori Dr.Gazmend Bojaj.

“U ofrua nje bashkepunim dhe gadishmeri e Kforit qe ne te ardhmen te bashkepunojme per projekte te ndryshme ne shendetesi qe kane qellim ngritjen e cilësise se sherbimeve shendetesore ne Komunitet.
Drejtori i QKMF-së falenderoi dhe ofroi bashkepunimin e plote ne te ardhmen me Kforin Slloven”, thuhet në njoftimin e QKMF-së në Klinë.

SHARE