Një grua tenton ta vras vetën duke kërcyer nga ura e Ibrit, e shpëton Policia

67

Një grua e moshës rreth 40 vjeçare ka tentuar të bëjë vetëvrajse duke kërcyer nga ura e Ibrit, por më pas ka qenë Policia që ka ndërhyrë dhe e ka ndaluar një gjë të tillë

Kjo grua i takon komunitetit serb dhe e njëjta pasi tentoi ta vriste veten është shoqëruar për në stacion të Policisë.

Reporteri ka siguruar pamje ekskluzive nga ku mund të shihet se si Policia e tërheq gruan serbe në mes të rrugës.