Një 38-vjeçar nga Deçani e ka humbur jetën aksidentalisht në Zvicër.

Një kosovar humb jetën aksidentalisht në Zvicër

Një 38-vjeçar nga Kosova e ka humbur jetën aksidentalisht në Zvicër.

Bëhet fjalë për Selmon Kastratin, nga fshati Lëbushë të komunës së Deçanit.

Lajmin për vdekjen e tij e kanë dhënë familjarët përmes rrjeteve sociale.

I riu kishte jetuar dhe punuar në zvicër