Nisin punimet për hekurudhën Prishtinë-Durrës

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Liburn Aliu, ka bëre të ditur se ka filluar punimin për hekurudhën që lidh Prishtinën me Durrës.

Aliu gjithashtu përmes një njoftimi ka thënë se është shpallur edhe kompania fituese për studimin e fizibilitetit për realizimin e kësaj linj të rëndësishme hekurudhore, përcjell IndeksOnline.

Postimi i plotë:

Fillon puna për hekurudhën Prishtinë – Durrës.

???? Tashmë është shpallur kompania fituese për studimin e fizibilitetit për realizimin e kësaj linje të rëndësishme hekurudhore.