Nga sot Qendra e Trajnimeve në QKMF-në e Klinës do të quhet Dr.Gjon Gjidoda

Drejtori i shëndetësisë në Klinë Z. Hekuran Sejdiu në bashkpunim me këshillin drejtues kanë marrë vendim që qendra trajnuese në kuadër të QKMF-së të ridizajonohet, të zgjerohet hapësira si dhe që kjo qendër të quhet Dr.Gjon Gjidoda, në nder të doktorrit që në aksidentin rrugor para disa ditëve humbi jetën./Klina info