Në Lumbardh të Deçanit do të shënohet 30-të vjetori i Lëvizjes gjithëpopullorë për pajtimin e gjaqeve dhe ngatërresave .

Në Lumbardh të Deçanit do të shënohet 30-të vjetori i Lëvizjes gjithëpopullorë për pajtimin e gjaqeve dhe ngatërresave .

Më organizim të Komunës së Deçanit dhe banorëve të fshatit Lumbardh ,të dielën më 02.02.2020 , tek Kulla e Pajtimit në kodrën e Lumëbardhit shënohet 30 vjetori i nismës së pajtimit të gjaqeve .

Tubimi mbahet në ora 10:00, ku i pranishëm do të jetë edhe kryeministri z.Ramush Haradinaj .

Pjesëmarrja juaj në ketë tubim do të jetë e mirëseardhur sepse bashkë do të kujtojmë ato ditë kur dikush nga ne fali gjakun e babait, dikush të birit e dikush të vëllait. Shumë nga ata që falën, thonë se vepruan mirë që e ndërprenë hasmërinë në vendin tonë.

SHARE