Në këto vende në Kline do të ketë ndërprerje të rrymës të martën dhe të mërkurën

52

TS 110/10 kV Klinë do të ndërprehet:

LP 10kV Gremniku (kodi: 52000011) nga ora 08:00 deri 10:00

Vendet: Gremniku, Dollci, Qupeva, Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi dhe Qeskova.

Arsyeja: Montimi i ndërprerësit të tensionit të ulët në TS Volljak I.

12.01.2022

Punime nga palët e treta