Ndërron jetë afaristi i njohur nga Dukagjini

Ka ndërruar jetë në moshën 87 vjeçare afaristi dhe biznesmeni i njohur nga Dukagjini, Muharrem Muzliaj.

Afaristi nga Banja e Pejës ishte një nga më të shquarit në biznes ndër vite në zonën e Dukagjinit.

Varrimi i të ndjerit do të bëhet sot në orën 15:00