Mblidhet KQZ-ja, shqyrton zëvendësimin e deputetëve të Listës Serbe

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) në mbledhjen e radhës do të bëjë shqyrtimin dhe miratimi e rekomandimit për zëvendësimin e deputetëve të Listës Serbe.

Në rend dite është edhe njoftim lidhur me dorëheqjet e Zyrtarëve të Lartë Komunal të Zgjedhjeve të Komunave Mitrovica e Veriut, Zveçan, Leposaviq dhe Zubin Potok.

RENDI I DITËS

Hyrje: z. Kreshnik Radoniqi, Kryesues i mbledhjes së KQZ-së;
Aktivitetet e SKQZ-së:
Njoftim lidhur me dorëheqjet e Zyrtarëve të Lartë Komunal të Zgjedhjeve të
Komunave Mitrovica e Veriut, Zveçan, Leposaviq dhe Zubin Potok.
Raport i Këshillave të KQZ-së:
 Këshilli për Çështje Ligjore:
Shqyrtimi dhe miratimi i rekomandimit për zyrën e presidentes, për
zëvendësimin e deputetëve të subjektit politik “Lista SRPSKA”.
Shqyrtimi dhe miratimi i kërkesës për zëvendësim të anëtarëve të Kuvendit
Komunal në Ferizaj, Malishevë dhe Junik.
Të ndryshme

SHARE