Ndërroi jetë veterani i UÇK-së, nga Jashanica

Pas një smundje të shkurtë sot nderroj jetë,veterani i ushtrisë Çlirimtare të Kosoves ,Isuf Prekadini. Nga fshati Jashanic Klinë, varrimi do’të bëhet sot më daten :21-03-2020 në ora 14:00.Varrimi dot bëhet vetëm nga familjaret e ngusht për arsye të gjendjes aktuale në Kosovë .Me respekt për të gjithë miqet ,shoket dhe ,dashamiret nga familja Prekadini!

SHARE