Naser Gashi sot u takua me strukturën e NISMA-s në Klinë

26

Kandidati për deputet nga radhët e NISMA-s në Klinë, Naser Gashi, sot ka pasur një takim me anëtarët e kryesisë dhe kryetarin e partisë në Klinë, Muhamet Gashi. Ata i dhanë mbështetje kandidatit për deputet Naser Gashit dhe thanë se ai do ta ketë përher ë mbështetjen e tyre